Vi har en ledig tjänst som personlig assistent

 

Personlig assistent till västerås

Vi söker nu personliga assistenter, som kan arbeta vid ordinarie assistenters frånvaro, till en kvinnlig brukare i åldern 50+ som är bosatt i Västerås. Du är kvinna i åldern 40+, gärna undersköterksa eller har erfarenhet som personlig assistent. Du är intresserad av matlagning, bakning och hushållsskötsel. Du kan ta egna initiativ. Du får gärna ha B-körkort och tillgång till egen bil, men det är inget krav. Du är inte allergisk mot hund och tobaksrök.

 

Du ska kunna arbeta alla tider på dygnet men främst kväll och natt med sovande jour. Vi ser gärna att du även kan arbeta som semestervikarie, främst under vecka 29-31.

 

Vi tillämpar marknadsmässiga löner och följer avtalet KFO/Kommunal.

 

Sista ansökningsdag är den 6 maj. Vi vill ha din ansökan i form av ett personligt brev samt ett CV. Ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdatum. Uppge referensnummer: 25.

 

 

 

 

 

 

 

Aroskooperativet, Iggebygatan 8, 722 20 Västerås, Tel. 021-41 37 00, e-post info@aroskooperativet.se
Soundproofing train, trams, buses & HVAC Ljudisolering för bus, tåg, spårvagn, maskin mm. Ljudabsorbenter och ljudisolerings material.

Aros Kooperativet © 2018 | by Dotware & Fun Advertising